Website_logo-01

Een goede verpakking beschermt een product vanaf het moment dat je het inpakt totdat je het thuis gebruikt. Een verpakking voorkomt (voedsel)verspilling, bevat geen loze ruimte, is gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt. 

Het is mijn taak om deze en aanvullende eisen samen te brengen in passende en duurzame oplossingen. 

In mijn rol als verpakkingsontwikkelaar heb ik jarenlang verpakkingen ontworpen, technische tekeningen gemaakt, de ontwikkeling van grafisch werk begeleid en verpakkingen gerealiseerd zien worden. Maar ik heb ook aan de andere kant van de tafel gezeten; als opdrachtgever. In die rol heb ik eisen en wensen opgesteld en ervaren wat er in de praktijk met de verpakking gebeurt tijdens en na productie. Essentieel voor het succes is kennis van de volledige keten, van de flow van een verpakking: vanaf het ontwerpmoment tot het moment van verwijdering.

WIL JE MEER LEZEN OVER MIJN VERPAKKINGSERVARING? BEKIJK DAN MIJN PROFIEL OP LINKEDIN.
Corrugated

Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat ik niet alleen jouw wensen mee kan nemen in het ontwerp, maar ook meer kan bieden. Met mijn kennis, creativiteit en een frisse blik, komen we samen tot een duurzame oplossing. Ik neem altijd de impact op het milieu mee. In elke stap richting een eindproduct kun je keuzes maken die een positieve invloed hebben. Met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. En daar denk ik heel graag over mee.

IN ELKE STAP RICHTING EEN EINDPRODUCT KUN JE KEUZES MAKEN DIE EEN POSITIEVE INVLOED HEBBEN.

Je kunt bij mij terecht voor technische en grafische ondersteuning bij de ontwikkeling van verpakkingen. Dus zowel voor structural design: het onderzoek naar materiaal en vorm; als voor grafisch ontwerp: de visuele communicatie in het schap, onderweg en bij de gebruiker thuis. Daarbij neem ik ook graag de afstemming tussen de verschillende partijen op me en bewaak ik de voortgang en de planning. Dit kan in de vorm van een project, waarbij ik een opdracht van A tot Z uitvoer en een eindproduct oplever. Maar ook op interim-basis; waarbij ik tijdelijk meedraai in jouw organisatie. Met beide heb ik ruime ervaring; de keuze is afhankelijk van jouw voorkeur.

Ik hoor heel graag op wat voor manier ik mijn stijl voor jou kan laten werken. Kan ik iets voor je betekenen? Of heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met me op, ik help je graag verder. 

© 2020 Emmy Maessen Mi-ontwerp