Website_logo-01

Emmy Maessen is het gezicht achter Mi-ontwerp. Met het los uitspreken van de letters Mi krijg je mijn naam: Emmy. In 2005 rondde ik mijn studie Industrieel Product Ontwerpen (IPO) af, in de afstudeerrichting verpakkingen. Aansluitend heb ik de opleiding Grafisch Design gevolgd. Na vijftien jaar in verschillende functies werkzaam te zijn geweest in de verpakkingsindustrie, besloot ik voor mezelf te beginnen. Met Mi-ontwerp richt ik me volledig op het werken aan mooie, heldere en functionele oplossingen voor mijn klanten.

Creatief, kleurrijk, helder en praktisch

Dat zijn de termen die mijn stijl kenmerken. Ik ben zelf erg praktisch ingesteld en dat komt ook terug in mijn ontwerpen: ze zijn eenvoudig doordat ze grotendeels zijn gestript van overbodigheid. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld verschillende structuren en verschillende materialen, geef ik mijn ontwerpen karakter. Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn; van illustreren tot lino-snijden, van zeefdrukken tot vouwwerk. Die verscheidenheid zie je ook terug in mijn ontwerpen.

Of ik nu iets voor je ontwerp, een volledig project van A tot Z voor je coördineer en een product oplever, of in een interim-rol meedraai in jouw organisatie: uiteindelijk draait het allemaal om een constructieve samenwerking. Beiden zetten we onze eigen expertise en creativiteit in om te zorgen voor een optimaal eindresultaat. Heldere en open communicatie gedurende het hele traject is daarbij onmisbaar.

Wil je graag meer voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op @mi.ontwerp op Instagram. Wil je meer weten over de werkwijze en mogelijkheden van Mi-ontwerp? Aarzel dan niet op contact op te nemen!

© 2020 Emmy Maessen Mi-ontwerp